Seran: Äijät ovelle

Äijät ovelle

Tässä sitä tuleekin Seranin ensimmäinen siivousblogi-teksti! Kerrottavaa siivousliikkeen arjesta on niin paljon, että päätettiin tehdä sitä varten ikioma blogi. Ensimmäinen Kupliva uutinen on uusi palvelumme.

Sen nimi on ÄIJÄT OVELLE! 

ÄIJÄT OVELLE laittaa puskat pöhiseen ja vipinää puutarhoihin!

Jatkossa palveluitamme saa tilattua siis myös pihan ja puutarhan puolelle kodin siivouksen lisäksi. Idea lähti talvipakkasilla pohtiessamme kotisiivousasiakkaitamme, ja sitä kuinka voisimme palvella heitä paremmin. No, meillä oli kaksi äijää ja pakettiauto, ja siitä se ajatus sitten lähti.

Äijien hommiin kuuluvat pienet puutarhatyöt, kuten haravointi ja kitkeminen, pensaiden leikkuu, nurmikon leikkuu sekä pihan siivous. Jos pihasi kaipaa kevätsiivousta ja kukkapenkin kaivuuta, ÄIJÄT OVELLE -palvelu sopii juuri sinulle!

Äijät puhdistavat myös puu- ja kivipatiot, öljyävät terassin kalusteineen, pesevät terassien katot ja puhdistavat grillin kesän grillihetkiä varten. Myös veneiden ja asuntoautojen sisäsiivoukset onnistuvat. Hiirien valtaama mökki tai pihasaunakin puhdistetaan ja desinfioidaan käden käänteessä!

Kiinteistön huoltotyöt hoituvat äijiltä myös. Tällaisia ovat mm. rännien puhdistus ja huoltomaalaukset. Toimitamme myös puolestasi jätekuormat kaatopaikalle, sekä kierrätystavarat keräykseen.

Palvelusta voi kysyä helposti lisää, tai laittaa tilausta tulemaan; info@seran.fi tai p. 050 592 2160.