Allergiasiivous ja ilmanpuhdistus

Mitä on allergiasiivous?

Allergiasiivousta tilataan monesti tyhjiin asuntoihin muuttosiivouksen yhteydessä.  Allergiasiivouksessa poistetaan allergeeneja huoneiston pinnoilta imuroimalla ja nihkeäpyyhinnällä. Työssä otetaan huomioon yksityiskohtaisesti asunnon kaikki pinnat, kuten kaapistojen ja kodinkoneiden kolot, nurkat ja taustat. Myös seinät ja katto imuroidaan ja nihkeäpyyhitään. Jos allergiasiivous halutaan tehdä oikein perusteellisesti, myös kynnykset ja lattialistat tulee poistaa. Vuokranantajat saattavat vaatia allergiasiivousta muuttosiivouksen yhteydessä, jos asunnossa on ollut lemmikkejä.

Allergiasiivouksessa käytetään hepa-suodattimella varustettua imuria, ja kaikkien välineiden ja siivouspyyhkeiden tulee olla puhdistettuja asuntoon mentäessä. Siivous on suoritettava rauhallisesti ja huolellisesti, joten siihen on varattava riittävästi aikaa. Allergiasiivousta ei voikaan verrata tavalliseen muuttosiivoukseen, vaan se tehdään alusta loppuun asti tarkan allergiasiivousohjeistuksemme mukaisesti.

Ilmanpuhdistus muuttosiivouksen tai allergiasiivouksen yhteydessä

Seranilta saa tilattua siivouksen yhteydessä myös koko huoneiston ilmanpuhdistuksen. Ilmanpuhdistus poistaa hengitysilmasta allergeeneja, pölyä ja pienhiukkasia, sekä viruksia ja bakteereita. Ilma raikastuu ja puhdistuu, ja tilaan on turvallista muuttaa. Ilmanpuhdistus on eri asia kuin otsonointi. Ilmanpuhdistuksessa ei ilmaan vapaudu mitään haitallisia yhdisteitä, joten oleskelu tilassa puhdistuksen aikana on mahdollista.

Kauttamme saa ilmanpuhdistimia myös julkisiin tiloihin, ja esimerkiksi toimistoihin osaksi hygieniaratkaisuja. Kerromme mielellämme lisää ilmanpuhdistuksesta, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit!