Henkilöstö

Sera Palttala

Toimitusjohtaja
Yrityssiivoukset, Kotisiivoukset, Erikoissiivoukset
info@seran.fi
050 592 2160

Olen Sera, Ylöjärven oma tyttö. Olen Seranin toimitusjohtaja ja yrityksen moottori. Mun tehtävänä on pitää huolta siitä, että maailmasta tulee puhtaasti parempi paikka. Olen hyvä innostamaan ihmisiä ympärilläni. Rakastan haasteita ja niiden ratkaisu on kauhean kivaa, siksi mä varmaan yrittäjäksi lähdinkin. Olen hyvä myös näkemään asioista positiiviset puolet, ja olenkin yleensä aina iloinen. Paitsi nälkäisenä ja ennen aamukahvia. Siivous vei mut mukanaan yli kymmenen vuotta sitten. Koin että mulla on paljon annettavaa alalle. Teen parhaani että siivoustyön arvostus nousee haastavan ammattityön vaatimalle tasolle.
Motto: Ei voi kauhalla ammentaa jos on lusikalla annettu. 

Satu Vahtera

Siivoustyön ohjaaja
Kotisiivoukset
040 705 0800

Olen Satu , kätevä emäntä Tampereelta. Minulla on vankka kokemus siivousalalla, niin työntekijänä kuin työnjohdossa. Autan myös sisustuspulmissa. Olen reipas ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. On mukavaa kun työni on hyvin monipuolista eikä kahta samanlaista päivää ole. Mukavia asiakkaitamme on ilo tavata ja kauneuden kaipuutani tyydyttää kun jätän taakseni siistin kodin.
Vanhana partiolaisena mottoni on tietenkin: Aina valmiina!

Hille Pörk

Olen 22-vuotias Hille Tampereen Lamminpäästä. Teen siivoustyötä, koska puhdas ympäristö on minulle tärkeä. Töitä tehdessä näkee kättensä jäljen ja pidän muiden auttamisesta. Olen luonteeltani empaattinen, ja huolehdin työpaikalla että kaikkien jalat pysyvät lämpiminä.
Motto: Puhdas koti kullan kallis.

Elina Kivekäs

Minä olen Elina, Tampereen Teiskossa asuva laulajatar. Työnkuvaani kuuluu asiakkaidemme tilojen huolellinen puhtaanapito. Olen työntekijänä luotettava ja reipas. Perusmentaliteettini on avoimuus ja hyväntuulisuus. Tällä alalla on tekemisen meininki, ja työn tulos näkyy heti. Pidän työnteosta, jossa saa liikkua ja touhuta joko parin kanssa tai yksin. Vaikka ala on raskas, teen mielelläni oman työpanoksen meidän ammattitaitoisen mukavan tiimin sekä innostavan toimarimme ansiosta.
Motto: Täältä tullaan eikä meinata!

Mimmi Videnius

Olen Mimmi, kotoisin Keski-Suomesta. Tampereella kumminkin asunut suurimman osan elämästäni, ja tämä onkin minulle Koti. Olen ystävällinen ja tulenkin kaikkien kanssa hyvin toimeen. Teen kotisiivouksia sekä yksin että parin kanssa. Työssäni ehdottomasti parasta on oman työnjälkensä näkeminen samantien, ja mukavat asiakkaat ja työkaverit.
Motto: Älä ressaa huomista.

Timo Jaakkola

Olen Timo Pirkkalasta. Teen kotisiivouksia yksin ja parin kanssa. Olen käytännöllinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Työssäni parasta on, kun näkee työn tuloksen heti.
Motto: Elä hetkessä.

Marjo Laakso

Olen Marjo, Oikea ylöjärveläinen. Tykkään tehdä siivoustyötä, jonka haluan tehdä myös huolella. Lopputulos ratkaisee. Tykkään tehdä töitä mukavien asiakkaiden parissa.
Luotettavuus ja työn laatu on minun mottoni.