Henkilöstö

Sera Palttala

Toimitusjohtaja
Yrityssiivoukset, Kotisiivoukset, Erikoissiivoukset
info@seran.fi
050 592 2160

Olen Sera, Ylöjärven oma tyttö. Olen Seranin toimitusjohtaja ja yrityksen moottori. Mun tehtävänä on pitää huolta siitä, että maailmasta tulee puhtaasti parempi paikka. Olen hyvä innostamaan ihmisiä ympärilläni. Rakastan haasteita ja niiden ratkaisu on kauhean kivaa, siksi mä varmaan yrittäjäksi lähdinkin. Olen hyvä myös näkemään asioista positiiviset puolet, ja olenkin yleensä aina iloinen. Paitsi nälkäisenä ja ennen aamukahvia. Siivous vei mut mukanaan yli kymmenen vuotta sitten. Koin että mulla on paljon annettavaa alalle. Teen parhaani että siivoustyön arvostus nousee haastavan ammattityön vaatimalle tasolle.
Motto: Ei voi kauhalla ammentaa jos on lusikalla annettu. 

Satu Vahtera

Siivoustyön ohjaaja
Kotisiivoukset
040 705 0800

Olen Satu , kätevä emäntä Tampereelta. Minulla on vankka kokemus siivousalalla, niin työntekijänä kuin työnjohdossa. Autan myös sisustuspulmissa. Olen reipas ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. On mukavaa kun työni on hyvin monipuolista eikä kahta samanlaista päivää ole. Mukavia asiakkaitamme on ilo tavata ja kauneuden kaipuutani tyydyttää kun jätän taakseni siistin kodin.
Vanhana partiolaisena mottoni on tietenkin: Aina valmiina!

Hanna Sepänmaa

Olen Hanna ja olen alunperin kotoisin Etelä-Pohojanmaalta. Hääräilen kotisiivouksien parissa. Pidän kaikenlaisesta puuhastelusta ja huolellisuus on vahvuuteni. Positiivisella asenteella mennään pitkälle. Teen siivoustyötä kun se on mukavaa ja monipuolista. On myös kivaa kun voi omalla tekemisellään auttaa muita.
Motto: Kun teherään, niin teherään kunnolla.

Elina Kivekäs

Minä olen Elina, Tampereen Teiskossa asuva laulajatar. Työnkuvaani kuuluu asiakkaidemme tilojen huolellinen puhtaanapito. Olen työntekijänä luotettava ja reipas. Perusmentaliteettini on avoimuus ja hyväntuulisuus. Tällä alalla on tekemisen meininki, ja työn tulos näkyy heti. Pidän työnteosta, jossa saa liikkua ja touhuta joko parin kanssa tai yksin. Vaikka ala on raskas, teen mielelläni oman työpanoksen meidän ammattitaitoisen mukavan tiimin sekä innostavan toimarimme ansiosta.
Motto: Täältä tullaan eikä meinata!

Johanna Paananen

Olen Johanna Paananen, Tampereen tyttöjä. Kahden tytön ja kuuden kissan mamma. Siivoustyön aloitin 2012 ja jäin heti koukkuun. Siivous on ollut lempi puuhaani jo lapsesta lähtien. 2017 valmistuin kiintestöpalvelujan ammatitutkintoon erityisosaamisena kotisiivous sekä kauppa-ja myymälätilat.
Motto: Asioilla on tapana järjestyä.

Timo Jaakkola

Olen Timo Pirkkalasta. Teen kotisiivouksia yksin ja parin kanssa. Olen käytännöllinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Työssäni parasta on, kun näkee työn tuloksen heti.
Motto: Elä hetkessä.

Marjo Laakso

Olen Marjo, Oikea ylöjärveläinen. Tykkään tehdä siivoustyötä, jonka haluan tehdä myös huolella. Lopputulos ratkaisee. Tykkään tehdä töitä mukavien asiakkaiden parissa.
Luotettavuus ja työn laatu on minun mottoni.