Ekologisuus, luonnonmukaisuus ja säästäminen kulkevat käsi kädessä

Toiminnassamme otamme huomioon kokonaisvaltaisesti työmme merkityksen ympäristölle. Säästämme polttoainetta, annostelemme oikein puhdistusaineet, huollamme välineemme että ne olisivat pitkäikäisiä, korjaamme mielummin kuin ostamme uutta, pesemme täysiä koneellisia laadukkaita siivouspyyhkeitämme ja kierrätämme.

Pelkästään tämä ei kuitenkaan riitä, vaan meiltä voi tilata myös siivouksen, missä käytämme ainoastaan ekologisia siivousaineita. Näin varmistat, että puhdistusaineet joita kodissanne käytämme, ovat 100%:sti biohajoavia ja täysin kasvipohjaisia.

Puhdistusaineiden teho perustuu uusiutuviin, luonnon omiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin, jotka ovat peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteista. Ne eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, hajusteita, fosfaattia, kvatteja tai klooriyhdisteitä. Puhdistusaineet on tarkoitettu ammattikäyttöön, joten ne ovat erittäin tehokkaita. Ne ostetaan tiivisteinä, jolloin kuormitus ympäristölle on vähäisempi kuin käytettäessä käyttövalmista puhdistusainetta.

Luonnonmukainen siivous voi myös olla tehokasta ammattityötä, jossa työn laadusta ei tingitä!

Ekologisen siivouksen loppusummaan lisätään 5€ kattamaan ainekuluja.