Kotisiivous myös kertaluontoisesti

Kotisiivouksen voi tilata myös kertaluontoisesti, jolloin puhumme perussiivouksesta. Se on aina perusteellinen ja kattaa mm.yläpölyjen puhdistuksen, wc- ja pesutilojen huolellisen siivouksen, tekstiilipintojen imuroinnin ja paljon muuta. Sovittaessa siivoukseen voi sisällyttää esimerkiksi ikkunoiden pesun, saunanpesun, uunin, mikron tai vaikka roskakaapin puhdistuksen.

Meillä on käytössä monipuolinen ammattisiivousvälineistö. Näppärä yhdistelmäkoneemme pesee perusteellisesti mm. likaantuneet laattalattiat, painehuuhtelukoneemme huolehtii sohvat ja muut tekstiilipinnat puhtaiksi.

Teemme myös hajunpoistoa, sekä kalkinpoistoa, rasvanpoistoa ja muun pinttyneen lian poistoa. Emme säikähdä sitkeääkään likaa emmekä haastaviakaan työmaita, joten kysy rohkeasti voimmeko olla avuksi!

Koska teemme ammattityötä, emme arvioi siivoukseen käytettävää aikaa ainoastaan neliöiden perusteella. Siivoukseen käytetty aika määräytyy paitsi kodin koon, myös sen mukaan, kuinka paljon siivottavaa pinnoilta löytyy. Soita, kysy tarjous ammattilaiselta, ja jätä muu meidän huoleksemme.

Hinnasto löytyy tästä.