Laadukasta kotisiivousta jo lähes kahteensataan kotiin joka kuukausi!

Sopimussiivous tarkoittaa säännöllistä palvelua, jolloin siivous on sovittu joko kerran viikossa, kahden viikon-, tai neljän viikon välein. Et sitoudu siivousta tilatessasi mihinkään, ja palvelun päättäminen sujuu helposti.

Kotisiivous tehdään ammattityönä. Siivouksen kulmakivinä on:

• Tarkka ohjeistuksemme joka tekee siivouksesta joutuisaa.
• Aseptiikka, joka takaa puhtauden.
• Läpinäkyvyys, joka takaa että asiakas tarvittaessa saa tiedon kuka, mitä ja koska on tehty.

Kalenteroimme säännöllisen siivouksen samalle siivoojalle tai työparille, jolloin tuttu siivooja tulee paikalle. Siivouksessa käytämme ammattivälineitä ja -aineita. Siivoojamme ovat vakituisia ja kokopäiväisiä, ja esimiehet ovat mukana päivittäisessä työssä. Asiakkaiden tiedot ovat turvassa sähköisessä järjestelmässä, ja jokainen työntekijämme on salassapitovelvollinen.

Siivous tehdään pääsääntöisesti tuntityönä, mutta silloin kun palvelultamme vaaditaan erityistä joustavuutta ja helppoutta, palvelu voi olla mielekästä tilata Premium-sopimuksella. Lue lisää!

Siivouksen hinnoittelu on yksinkertaista, ja hinnastomme löytyy täältä.
Toimintaamme ohjaavat säännöt löytyvät täältä.

Yrityksellä on käytössä oma, kokemuksen pohjalta hioutunut palautemalli, jonka avulla kaikki asiakaspalautteet käydään läpi koko henkilöstön kesken. Palaute tavoittaa näin jokaisen työntekijän ja auttaa kehittämään toimintaamme avoimesti ja tehokkaasti.

Kysy rohkeasti lisää, ja pyydä tarjous juuri sinun kotiisi. Muista, että pelkkä tuntihinta ei kerro siivoukseen käytetystä ajasta!