Laadukasta kotisiivousta jo yli kahteensataan kotiin joka kuukausi!

Sopimussiivous tarkoittaa säännöllistä palvelua, jolloin siivous on sovittu joko kerran viikossa, kahden viikon-, tai neljän viikon välein. Et sitoudu siivousta tilatessasi määräaikaisuuksiin, ja tarvittaessa palvelun päättäminen sujuu helposti.

Kotisiivous tehdään ammattityönä. Siivouksen kulmakivinä on:

• Tarkka ohjeistuksemme joka tekee siivouksesta joutuisaa.
• Aseptiikka, eli työjärjestys, joka takaa puhtauden.
• Läpinäkyvyys, joka takaa että asiakas tarvittaessa saa tiedon kuka, mitä ja koska on tehty.

Kalenteroimme säännöllisen siivouksen samalle siivoojalle tai työparille, jolloin tuttu siivooja tulee paikalle. Siivouksessa käytämme ammattivälineitä ja -aineita. Siivoojamme ovat vakituisia ja kokopäiväisiä, ja esimiehet ovat mukana päivittäisessä työssä. Asiakkaiden tiedot ovat turvassa sähköisessä järjestelmässä, ja jokainen työntekijämme on salassapitovelvollinen.

Käytössämme on monipuolinen ammattisiivousvälineistö. Tämän vuoksi kotiin on mahdollista tilata myös lattioiden koneellinen puhdistus, tekstiilien (esim.sohvan) pesu, sekä kylpytilojen perusteellinen puhdistus.

Siivous tehdään pääsääntöisesti tuntityönä, mutta siivouspalvelu on mahdollista sopia myös kuukausihinnalla.

Siivouksen hinnoittelu on yksinkertaista, ja hinnastomme löytyy täältä.
Toimintaamme ohjaavat säännöt löytyvät täältä.

Yrityksellä on käytössä oma, kokemuksen pohjalta hioutunut palautemalli, jonka avulla kaikki asiakaspalautteet käydään läpi koko henkilöstön kesken. Palaute tavoittaa näin jokaisen työntekijän ja auttaa kehittämään toimintaamme avoimesti ja tehokkaasti.

Kysy rohkeasti lisää, ja pyydä tarjous juuri sinun kotiisi. Muista, että pelkkä tuntihinta ei kerro siivoukseen käytetystä ajasta!