Toimitilasiivousta, ravintolasiivousta, tuotantotilasiivousta…

Sopimussiivous tarkoittaa säännöllisesti toistuvaa palvelua. Siivouksen voi ottaa esimerkiksi kolme kertaa viikossa, kerran viikossa tai kahden viikon välein. Siivouksen tiheyteen vaikuttaa tilojen käyttötyypin lisäksi käyttäjämäärä, sekä se mitä käyttäjät työympäristöltään odottavat. Räätälöimme yhdessä kanssasi siivouksen sisällön vastaamaan juuri sinun toimitilojesi tarpeita. Tarvittaessa toimitamme tiloihisi myös wc-, käsi-, ja talouspaperit, sekä saippuat ja automaatit, sekä täydennämme ne säännöllisesti.

Sopimussiivous on helppo tapa varmistaa, että tilat säilyvät puhtaina. Puhtaus vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen, vähentää hengitystieoireita sekä pysäyttää tautien kulkua. Kanssamme voi sopia esimerkiksi epidemia-aikaan kosketuspintojen desinfioimisesta ja vaikuttaa näin tautien leviämiseen työpaikalla. Siivouksella on siis iso merkitys ja mikä tärkeintä, asiakas voi keskittyä  omaan työhönsä!

Saat tiloihisi vakituisen, sekä osaavan siivoojan. Siivous tehdään ammattivälineillä ja -aineilla.

Yrityksellämme on käytössä oma, kokemuksen pohjalta hioutunut palautemalli, jonka avulla kaikki asiakaspalautteet käydään läpi koko henkilöstön kesken. Palaute tavoittaa näin jokaisen työntekijän ja auttaa kehittämään toimintaamme avoimesti ja tehokkaasti.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Kysy rohkeasti tarjousta ja ulkoista siivous ammattilaisille.

Hintamme löytyvät täältä.