Seran kotipalvelut auttaa arjessa

Seran Kotipalvelut tarjoaa apua kotiin ja arjen hallintaan. Teemme mm. järjestelyä, erilaisia siivouksia ja desinfiointeja sekä autamme organisoimaan kotia toimivammaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Kauttamme saa myös terapiapalveluita tukemaan kodin siisteyden ja arjen hallinnan haasteissa. Seran Kotipalvelut toimii Pirkanmaalla Tampereella ja ympäristökunnissa.

Räätälöimme aina palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Lähdemme ratkaisemaan perheen kokonaistilannetta käytännönläheisesti ja luottamuksella.

Hinnoittelu

Raivaussiivoukset

Raivaussiivoukset

Alkaen 58 euroa/h

Desinfioinnit ja eritesiivoukset

Desinfioinnit ja
eritesiivoukset

Alkaen 58 euroa/h

Järjestely, kaatopaikkakuormat ja huonekalujen kasaaminen

Järjestely, kaatopaikkakuormat,
huonekalujen kasaaminen ym.

Alkaen 58 euroa/h

Asiointi- ja ohjauspalvelut

Asiointi- ja
ohjauspalvelut

Alkaen 58 euroa/h

Kotiapu

Kotiapu sisältää erilaisia arjessa tarvittavia apupalveluita kuten siivousta, kaatopaikka- ja kirpputorikuormien vientiä, huonekalujen ja kodin tarvikkeiden hankintaa ja kokoamista sekä perheen ruokahuollon suunnittelua ja toteuttamista. Monista kotiin tuotavista palveluista oikeuttaa myös kotitalousvähennykseen. Lisätietoja verohallinnon sivuilta. Alla esimerkkejä palvelun toteuttamisesta.

Käyntikerta 1

kaatopaikkakuorman teko ja perusteellinen siivous

14 h

Hinta 812 euroa

Käyntikerta 2

Keittiön kaappien siivous ja järjestely, kirpputorikuorman teko ja vienti, kaapin nouto huonekaluliikkeestä, kaapin kasaaminenn

10 h

Hinta xx euroa

Käyntikerta 3

Ruokahuollon suunnittelu perheen tarpeisiin allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden, yhteinen kaupassakäynti ja ruoan laitto

3 h

Hinta xx euroa

Kotiapu

Lapsiperheen apu sisältää erilaisia lapsiperheen arjessa tarvittavia apupalveluja, kuten siivousta, kaatopaikka- ja kirpputorikuorman vientiä, kaappien kokoamista sekä perheen ruokahuollon suunnittelua ja toteuttamista.

Käyntikerta 1

kaatopaikkakuorman teko ja perusteellinen siivous

14 h

Hinta xx euroa

Käyntikerta 2

Keittiön kaappien siivous ja järjestely, kirpputorikuorman teko ja vienti, kaapin nouto huonekaluliikkeestä, kaapin kasaaminenn

10 h

Hinta 580 euroa

Käyntikerta 3

Ruokahuollon suunnittelu perheen tarpeisiin allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden ja ruoan laitto yhdessä

3 h

Hinta 174 euroa

Sosiaalihuollon alaiset tukipalvelut

Seran Kotipalveluihin kuuluvat myös erilaiset sosiaalihuollon alaiset tukipalvelut. Näihin kuuluvat mm. erilaiset erikoissiivoukset, kodinhoidon työt, kotisiivous, asiakasohjaus ja asiakkaan avustaminen.

Palvelut on mahdollista saada esimerkiksi lastensuojelun, perhetyön, aikuisten sosiaalipalveluiden tai päihdepalveluiden kautta. Käyntimme voivat olla jatkuvia tai kertaluonteisia.

Terapiapalvelut

Seran Kotipalveluiden kautta on mahdollista saada lyhytterapiapalveluita osana palvelukokonaisuutta.

Lyhytterapiapalvelut on tarkoitettu koteihin, missä syystä tai toisesta eletään keskellä kriisiä. Kriisi näyttäytyy esimerkiksi elämänhallinnan vaikeutena, missä perusarjen toiminnot ovat vaikeita hoitaa voimavarojen ollessa vähissä. Lyhytterapiajakson kesto on 5-30 kertaa. Jakson toteuttaa koulutettu lyhytterapeutti ja/tai psykoterapeutti tilanteen haastavuuden mukaan. Terapiapalvelut toteuttaa Toinen Tulevaisuus Oy.

Terapiapalveluiden hinnat

  • 5 tapaamista 425 e
  • 10 tapaamista 850 e
  • 15 tapaamista 1275 e
  • 20 tapaamista 1680 e

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme
sähköpostitse info@seran.fi tai puhelimitse 041 314 1083.