Seran siivous

Kotisiivous

Palvelumme lähtee kohtaamisesta. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja olemmekin saaneet kiitosta joustavasta toimintatavastamme ja iloisista siivoojistamme.

Kotisiivouksen voi tilata säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Säännöllisen siivouksen voi tilata 1-, 2- tai 4 viikon rytmillä. Teemme myös kertasiivouksia koteihin asiakkaan toiveiden mukaan. Kotisiivoustamme ohjaa siivousohjeistus, mutta sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Siivouksen lisäksi teemme myös kodinhoidon töitä.

Palvelustamme saa kotitalousvähennyksen. Vuonna 2024 se on 60 %. Työmme voi tilata myös arvonlisäverottomasti alentuneen toimintakyvyn tai sairauden vuoksi. Lue lisää siivoushinnoista.

Seran Puhtautta ja Palvelua haluaa toimia vastuullisesti asiakkaita, työntekijöitä, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Lue lisää vastuullisuudesta.

Toiminta-alueemme on Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Nokia, Kangasala ja Lempäälä.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti, ja suunnittele kanssamme toimiva siivouspalvelu juuri teidän kotiinne!

Kotiin voi tilata siivouksen myös kertaluonteisesti. Muuton hetkellä, tai vahingon sattuessa nopea ja joustava palvelu on kullanarvoista!

Paljonko siivous maksaa?

Siivoushintamme on alk. 49,90 euroa/tunti (sis. alv 24%). Suunnittelemme siivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä hinnoittelustamme säännöllisessä siivouksessa.

Lapsiperheen arjen pelastaja

4,5 h/kerta. Hinta 224,55 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 89,82 euroa.

Poikamiesboksin viikkosiivous

2 h/kerta. Hinta 99,80 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 39,92 euroa.

Ikäihmisen kodin
siivous

2,5 h/kerta. Hinta 108 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 43,20 euroa (arvonlisäveroton).

Seran on vastuullinen siivousalan yritys

Seran Puhtautta ja Palvelua haluaa toimia vastuullisesti asiakkaita, työntekijöitä, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Seran on vastuullinen siivousalan yritys

Näin helppoa siivouksen tilaaminen on!