Seran siivous

Kotisiivous Nokia

Palvelumme lähtee kohtaamisesta. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja olemmekin saaneet kiitosta joustavasta toimintatavastamme ja iloisista siivoojistamme.

Kotisiivouksen voi tilata Nokialle säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Säännöllisen siivouksen voi tilata 1-, 2- tai 4 viikon rytmillä. Siivoamme myös viikonloppuisin! Kotisiivoustamme ohjaa siivousohjeistus, mutta sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Siivouksen lisäksi teemme myös kodinhoidon töitä.

Palvelustamme saa kotitalousvähennyksen. Vuonna 2024 se on 60 %. Työmme voi tilata myös arvonlisäverottomasti alentuneen toimintakyvyn tai sairauden vuoksi. Lue lisää siivoushinnoista.

Toiminta-alueemme on Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Nokia, Kangasala ja Lempäälä.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti, ja suunnittele kanssamme toimiva siivouspalvelu juuri teidän kotiinne!

Kotiin voi tilata siivouksen myös kertaluonteisesti. Muuton hetkellä, tai vahingon sattuessa nopea ja joustava palvelu on kullanarvoista!

Paljonko siivous maksaa?

Siivoushintamme on alk. 47,70 euroa/tunti (sis. alv.). Suunnittelemme siivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä hinnoittelustamme säännöllisessä siivouksessa.

Lapsiperheen arjen pelastaja

4,5 h/kerta. Hinta 214,65 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 85,86 euroa.

Poikamiesboksin viikkosiivous

2 h/kerta. Hinta 95,4 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 38,16 euroa.

Ikäihmisen kodin
siivous

2,5 h/kerta. Hinta 103,35 euroa, kotitalousvähennyksen jälkeen 41,34 euroa (arvonlisäveroton)

Seran on vastuullinen siivousalan yritys

Seran Puhtautta ja Palvelua haluaa toimia vastuullisesti asiakkaita, työntekijöitä, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Seran on vastuullinen siivousalan yritys

Näin helppoa siivouksen tilaaminen on!